fbpx

Ga vertrouwen hebben in “Mijn Zone of Genius”.

Praten, luisteren, lachen en wandelen is mijn Zone of Genius!
Waar ik als kind al van droomde! Boeken schrijven, spreker en motivator zijn, trainingen geven en een ‘tv carrière’. Waarin was toen nog onbekend. Waar ik veel van droomde was mijn grote lach.. HUMOR. Ik had geen idee hoe of wat! Maar dat was wat ik wilde. Plezier maken, iets betekenen voor de wereld en vooral veel lachen, mensen weer een lach bezorgen..

Ik voel dat ik als helper ben geboren. Een innerlijk weten. Een talent. Mijn Zone of Genius

Ik heb mijn droom tot aan de corona crisis niet uitgevoerd. Vertrouwen is me namelijk niet met de paplepel ingegeven en op mijn bek gaan ook niet. De veilige route volgen, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.
Sparen voor later en vooral je kop niet boven het maaiveld uitsteken. Dus dit soort dromen najagen was in het verleden natuurlijk ook bizar.
Ik denk dat ik het daarom nooit met mijn ouders besproken heb. Die zagen dat ook helemaal niet zitten, tv was niks en had je het over Amerika? Dat was een rot land, dus delen van mijn dromen en de manier waarop ik nu mijn kinderen steun in hun dromen, was er niet. 

Mijn dyslectie speelt hier een grote rol in. Mijn ouders hebben mij nooit officieel laten testen maar ik kan er niet omheen. Hierdoor durfde ik mezelf ook minder goed te uiten naar de buitenwereld, ik durfde me niet op de kaart te zetten. Wat moeten mensen van mij vinden, ik kan niet eens fatsoenlijk Nederlands schrijven!

Ook de druk van het enig kind zijn kon ik voelen, sociaal wenselijk zijn. Er was weinig tijd om leuke dingen te doen. Mijn vader was ondernemer en mijn moeder deed de administratie en het huishouden.

Ik was eigenlijk altijd alleen! Alleen in mijn eigen gedachten. Doordat ik anders was dan anderen had ik weinig vrienden. Ik werd niet gezien door de drukte van het leven en eigenlijk is dat nog steeds zo. Deze situatie achtervolgde me steeds…

Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw leven. Nu mag het anders!

Toen dacht ik: “NU mag het anders.. Het is klaar!”  Blijf niet in deze situatie hangen, jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw leven en dat van jouw meiden, Jack! Je maakt NU een andere keuze. 

Ik had namelijk na het overlijden van Kees (mijn man) ook een andere route gevolgd dan de te doen gebruikelijke route, de route die mijn familie of mensen in mijn omgeving van me verwachten.

Het is NU de tijd! Mijn Zone of Genius: Praten, luisteren, lachen en wandelen! Dit ga IK vorm geven… 
Met mijn kijk op het leven en mijn unieke ervaring. Met mijn vertrouwen dat het leven loopt zoals het loopt en gaat zoals het gaat. Dat niks “zomaar” gebeurt en dat je altijd, maar dan ook ALTIJD een keuze hebt om het anders te doen. 

We gaan geloven in jouw Zone of Genius. En vooral vertrouwen hebben in het voornemen afscheid te nemen van de stemmetjes in je hoofd. Je niet laten leiden door wat mensen vinden, want mensen vinden altijd wat. 
Wat belangrijk in het hele proces is goed te voelen en luisteren naar jouw innerlijk weten. Je doelen te stellen over waar je wil staan over 1, 3 of 5 jaar.. Omring je met mensen die jou naar een ander niveau tillen. Vertrouwen hebben in jou en jouw unieke talent. 
Negatieve dingen ga je buiten de deur houden en je gaat dingen doen waar JIJ gelukkig van wordt. Ik kan jou hiermee helpen! Om op deze manier de gelukkigste versie van jezelf te worden! 

In deze bijzondere maar toch bizarre tijd, neem ik je mee.

Ik luister aandachtig en heb geen oordeel over jouw situatie. We bewandelen jouw pad. Jouw pad om de gelukkigste versie van jezelf te worden.
Met nieuwe inzichten, een bak aan zelfvertrouwen en nog belangrijker: ZELFLIEFDE. 

Ga verder met jouw leven zoals jij dat zou willen!

Ga terug naar alle blogs

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt