fbpx

Dit ben ik: Jacqueline Nagelkerke

Ondernemer, natuurcoach, doorzetter, stier, hoog gevoelig, moeder, partner, inspirator, motivator, spreker, vriendin en vooral erg mezelf.

Toen Kees overleed kwam ik in de emotie die ook wel de overlevings-modus wordt genoemd. In die overleving-modus doe je dingen die niet altijd even slim zijn. Je kunt tegelijkertijd ook dingen doen die briljant zijn. Je moet aan zoveel dingen denken. Je gevoel, emotie en gedachten gaan an links naar rechts. Kon ik dat eigenlijk wel allemaal aan? Ik moest nadenken over dingen waar ik nog nooit over had hoeven nadenken. Ik hoefde me nooit zorgen te maken.

Toch heeft deze ervaring me geholpen met het maken van nieuwe keuzes. Onder andere van het in coronatijd beëindigen van mijn pedicure praktijk en om mijn hart te gaan volgen. Om mijzelf in de breedste zin van het woord in te zetten voor mensen die een rouw- en verlieservaring gehad hebben. Met humor, een positieve blik en rollende tranen. Dit is de weg die bij mij past. Warmte geven en persoonlijk contact zijn voor mij altijd belangrijke factoren geweest. Net als het er voor andere zijn.

Om mijzelf te ontwikkelen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe wegen in te slaan. Om het goud in mezelf te vinden. Om mijn geloof in het universum en de kracht om door te gaan – wanneer het lastig en moeilijk is – ook uit te dragen. Mijn geloof dat in het leven alles is voorbestemd. dat het overlijden van Kees mij duidelijke inzichten heeft gegeven over welke koers ik mag gaan varen.

Dat ik met humor, creativiteit en plezier mijn kennis en geluk mag delen. 

Mijn ontwikkeling

De afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten. ik heb veel studies, modules en lezingen gevolgd. 

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt