fbpx

Coaching en begeleiding in rouw- en verliesverwerking

Wanneer er iets in jouw directe omgeving is gebeurd dan wil jij dat op jouw manier en in jouw tijd verwerken. Als coach ben ik nauw betrokken bij dit proces. Ik help mijn cliënten weer vertrouwen in de toekomst te hebben en de gelukkigste versie van zichzelf te worden.

Mijn diensten

Met mijn coachingsprogramma’s help ik jou in je proces van verwerking. Dit kan door een een wandel trainingstraject > Jij bent zelf 100% verantwoordelijk voor wat je denkt en wat je voelt. Het creëren van eigen ruimte en een routine hierin kan zeer waardevol zijn. In deze maand(en) gaan we samen wandelend op weg naar bewustwording.

Of door een online trainingstraject > Tijdens dit 6 maanden durende groepstraject luisteren we met aandacht, er is ruimte voor humor (een grote kracht voor verlies) én gaan we tot de kern. Door de kritische vragen en thuisopdrachten helpen we elkaar de weg terug te vinden naar onze beste versie van onszelf.

wees welkom!

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je graag ontdekken welke mogelijkheden het beste bij jouw verhaal passen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik luister graag om te zien of ik ook jou op weg kan helpen.

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt